BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

15 maart 2011 @ 08:00 door | Geen reacties

Boekenweek

Hledenwerfcadeau1et is eindelijk maart geworden en dat betekent weer een Boekenweek. Dit jaar van 16 tot en met 26 maart met als thema ‘Geschreven Portretten’. Het Boekenweekgeschenk is geschreven door Kader Abdolah en heeft de titel “De Kraai”. Dit boekje krijgt u cadeau als u tijdens de Boekenweek lid wordt van de bibliotheek. Het is niet alleen aardig om te lezen maar ook goed voor een dagje gratis treinen door Nederland op zondag 20 maart. Daarnaast krijgt u bij uw lidmaatschap een boekenbon van € 5,- mee.

Portret van Kader Abdolah
U kunt bij de bibliotheek natuurlijk terecht voor achtergrondinformatie over boeken en schrijvers. Daarom krijgt u dit jaar een Geschreven Portret mee van de schrijver Kader Abdolah. Het is een kennismaking met deze schrijver in de vorm van foto’s, beschrijvingen van zijn werk en een prijsvraag over hem. U kunt een boekenpakket van de schrijver winnen en twee NS dagkaarten.

Voordelen bibliotheekleden
En als u lid bent van de bibliotheek, kunt u natuurlijk beschikken over duizenden boeken, tijdschriften en dvd’s. Maar u kunt ook, tegen een gereduceerd tarief, deelnemen aan onze activiteiten. Zo hebben we een literaire wandeling door Vlissingen georganiseerd op zaterdag 26 maart. Onder leiding van een gids, die vertelt over alle literaire wetenswaardigheden van Vlissingen, maken we een wandeling van ongeveer 2 uur (inclusief een tussenstop). De start is om 2 uur vanaf de bibliotheek. Deelname voor bibliotheekleden kost € 5,-, niet-leden betalen € 7,50.

En er is nog meer:
– Tijdens de Boekenweek presenteren wij dit jaar natuurlijk vele bibliografieën en het hele oeuvre van Kader Abdolah.
– Een boekverkoop van afgeschreven jeugdboeken op vrijdag 25 en zaterdag 26 maart, waarbij de opbrengst zal worden geschonken aan War Child.

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA