BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

7 maart 2011 @ 08:00 door | Geen reacties

Kampioen

drie1

Vlissingen is weer een kampioen rijker! Op overtuigende wijze won Sunna Rober uit groep 8 van basisschool De Wissel de Vlissingse voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd. Plaats van handeling: Bibliotheek ’t Spui.

Felle strijd
Dertien scholieren uit groep 7 en 8 streden om de Vlissingse voorleestitel. Iedere kandidaat kreeg 5 minuten om een stukje voor te lezen uit een zelf gekozen boek. Zittend op een podium, met 60 paar ogen op je gericht … Maar iedereen sloeg zich er moedig doorheen, ze zijn tenslotte niet voor niets kampioen van hun eigen basisschool.

And the winner is …
En Sunna was de beste. Ze las voor uit ‘Mees Kees; Een pittig klasje’ van Mirjam Oldenhave. Ze gaat door naar de provinciale finale op 16 april in de Zeeuwse Bibliotheek in Middelburg. De winnaar van die finale zal Zeeland vertegenwoordigen tijdens de landelijke finale op 15 mei in Utrecht.
Sunna, zet hem op!

Auteur

Rubrieken Activiteiten, Nieuws, Vlissingen

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA