BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

11 maart 2011 @ 08:00 door | Geen reacties

Klantenpanel

aaa1Zoals u niet is ontgaan, zijn wij druk bezig met het invullen van onze bezuinigingsopdracht voor de komende jaren. Plannen zijn gepresenteerd, in april neemt ‘de politiek’ een besluit.
Ook al is het definitieve go/no-go moment nog niet aangebroken, wij gaan door met onze voorbereidingen.

Meedenken?
Wij willen u graag actief betrekken bij de uitwerking van onze plannen. Om dit enigszins te stroomlijnen, denken we in eerste instantie aan een klantenpanel. Eens per 4-6 weken willen we uw mening vragen over een aantal zaken. Dit kan de inrichting van een buurtbibliotheek zijn, maar ook een specifiek onderdeel van de nieuwe website. Uw gebruikersgemak staat bij ons immers voorop.

Aanmelden
Een aantal personen heeft zich al aangemeld. Ik roep u hierbij op, om u aan te sluiten bij deze groep! U bent tot niets verplicht, uw gegevens gebruiken we alleen voor dit doel en de vorm waarin u wilt deelnemen bepaalt u zelf. Digitaal, schriftelijk, een groepsdiscussie, alleen voor wat de inrichting van de buurtbieb betreft? Laat het ons weten. U kunt zich aanmelden via onze website of aan de balie bij één van mijn collega’s.
Gaat u de uitdaging aan?

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA