BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

22 maart 2011 @ 08:00 door | Geen reacties

Read2me voorleeswedstrijd

read2me2Waarschijnlijk kent u de Nationale Voorleeswedstrijd voor de basisscholen wel. Begin maart won Sunna Rober uit groep 8 van De Wissel de Vlissingse voorronde.
Read2me is de variant voor het voortgezet onderwijs.

Jonge Jury
De wedstrijd is gekoppeld aan de leesbevorderende activiteit Jonge Jury. Op deze manier worden leerlingen aangespoord kwalitatief goede boeken te lezen. Woensdag 16 maart jl. lazen 11 leerlingen van het Scheldemond College 5 minuten voor uit een Jonge Jury boek. Meer dan een uur was het stil in het lokaal!

Van de CSW in Vlissingen doen er in totaal vier klassen mee en binnenkort zijn alle winnaars bekend. Zij gaan door naar de finale in de Zeeuwse Bibliotheek op 1 april. En de winnaar van deze finale mag naar de Dag van de Jonge Jury in Utrecht. En natuurlijk laten we u binnenkort weten wie deze finalist is. Wordt vervolgd…

Auteur

Rubrieken Activiteiten, Educatie, Nieuws

Trefwoorden , ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA