BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

2 maart 2011 @ 08:00 door | Geen reacties

Uitverkoop bibliotheken?

Je zou het bijna gaan denken met al die boekverkopen van onze bibliotheek. Toch berust het allemaal op louter toeval. Wij gooien echt onze collectie niet nu al de deur uit. Gooi geen oude schoenen weg, voordat je nieuwe hebt!boekenverkoop_biebblog2

Vorige week werd in ’t Spui weer de halfjaarlijkse boekenverkoop gehouden. Het was gezellig druk in ’t Spui en er is heel wat verkocht. Volgende week is het de beurt aan Souburg. U kunt daar voor € 1,00 per boek de hele week uw slag slaan. Jeugdboeken kosten slechts € 0,50 per stuk.

Speciale jeugdboekenverkoop
Op 25 en 26 maart is er een extra boekenverkoop ingelast in ’t Spui. Er worden dan alleen jeugdboeken verkocht. De opbrengst gaat in zijn geheel naar War Child.

We organiseren deze verkoop in het kader van de actie ‘538 for Warchild’. Het radiostation toert met twee trucks langs 25 steden in Nederland en roept iedereen op om stunts aan te gaan in ruil voor donaties. Op 26 maart a.s zendt Radio 538 van 10.00 uur tot 14.00 uur rechtstreeks vanuit Vlissingen (Spuiplein) uit.

Kom dus op 25 en/of 26 maart naar Bibliotheek ‘t Spui en koop afgeschreven jeugdboeken voor een prikkie. U steunt dan de Stichting Warchild. Op 26 maart om 14.00 uur zal de bibliotheek de opbrengst bekend maken en een check overhandigen aan Radio 538.

Auteur

Rubrieken Activiteiten

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA