BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

23 maart 2011 @ 09:00 door | Geen reacties

Verkoop van jeugdboeken

Komende vrijdag en zaterdag doet Bibliotheek Vlissingen haar afgeschreven jeugdboeken in de uitverkoop.

Normaal gesproken verkopen we alle soorten boeken tegelijk maar deze keer is er een speciale reden om dit apart te doen. Vanaf vrijdag toeren de DJ’s van radio 538 door het land om geld in te zamelen voor War Child. War Child zet zich in voor kinderen die opgroeien in oorlogsgebieden en helpt hen met het opbouwen van een toekomst. Bibliotheek Vlissingen doet mee aan deze actie en zal de opbrengst van de boekenverkoop doneren.

logo-staand1Stunts
De presentatoren van radio 538 toeren gedurende één week door 26 verschillende steden om geld in te zamelen voor dit goede doel. Hierbij worden BN-ers uitgedaagd een stunt uit te voeren die je kan steunen met een sms-je. Zo zal Marco Borsato van baan ruilen met Helga van Leur; Marco zal het weer presenteren en Helga gaat een nummer van Borsato zingen op de radio. 

Zaterdag 26 maart staat de 538 truck van 10.00 tot 14.00 uur bij ons om de hoek: op het Spuiplein in Vlissingen. Rond 13.00 uur overhandigt de bibliotheek de opbrengst van de verkoop aan de DJ’s.

Prijs
De verkoop is vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. De boekenprijzen voor leden zijn € 0,75  voor één boek en € 2,50 voor vijf boeken. Niet-leden betalen voor één boek € 1,00 en voor 5 boeken € 3,50. U kunt ook een schoudertas aanschaffen en die vullen met boeken voor slechts € 5,00 .

Auteur

Rubrieken Activiteiten

Trefwoorden , ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA