BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

8 april 2011 @ 08:35 door | Geen reacties

Inspiratieloos?

block

Soms kan het wel eens voorkomen dat je totaal inspiratieloos aan een blogberichtje begint. Nu zult u wel denken: je werkt in de bieb, dan is toch genoeg te vertellen over de bezuinigingen of over een pas gelezen boek, een leuke websitetip, een nieuw themadossier, nieuwe aanwinsten of breng een (misschien) minder bekend deel van de website eens onder de aandacht.
Dat laatste heb ik al verschillende keren gedaan. Zo zijn de boekentips al aan bod gekomen en ook de keuze van het personeel. Maar wist u dat u wanneer u zelf inspiratieloos bent, ook bij ons terecht kunt voor een persoonlijk leesadvies?

Persoonlijk?
Ja, door uw favoriete roman aan ons door te geven of een thema waar u graag over leest, maakt één van mijn collega’s een persoonlijke romanadvieslijst. Laat u verrassen en vul het formulier in. Dan verrassen wij u met een mooie lijst met titels.

Auteur

Rubrieken Algemeen

Trefwoorden

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA