BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

18 mei 2011 @ 08:37 door | Geen reacties

“Godenkind”

godenkindZaterdag 28 mei is Olette Luitwieler te gast in Bibliotheek Vlissingen. Ze komt op geheel eigen en originele wijze, haar nieuwste boek ‘Godenkind’ presenteren en zal daarbij het voorlezen van boekfragmenten afwisselen met muziek.
Mocht u na afloop het boek willen kopen, dan kan dat: boekhandel ‘t Spui verzorgt de verkoop. Op verzoek zal Olette uw eigen exemplaar signeren. Na afloop is er koffie/thee en gelegenheid vragen te stellen.

Olettes boeken
De Vlissingse schrijfster is al eerder op bezoek geweest in onze bibliotheek. Zij presenteerde in 2009 haar debuut ‘Zielewind’ waarin zij verhaalde over haar studie, hoe zij in een seksclub terecht kwam en hoe haar leven daarna verliep. Een aangrijpend verhaal dat werd bestempeld als spirituele roman en bestseller.

Olette leest zelf  “niet om me te vermaken of te ontspannen, maar om te leren, om geraakt te worden tot in mijn ziel. Ik hou van boeken die aanzetten tot zelfreflectie, die inzicht geven in leven, gevoelens en gedrag. Boeken kunnen mij door moeilijke perioden heen trekken. Lezen doet me beseffen dat ik niet de enige ben die vragen stelt, vraagtekens zet, eenzaam is, gek is, die droomt, vreest en hoopt. Misschien wil ik door zelf te schrijven, iets terugdoen.”

Hoe het ook is, haar beide boeken hebben mij geraakt. De eerste omdat het ging over een bewonderenswaardige dappere, jonge vrouw. Het tweede om de omschrijving van het ‘gevecht’ tussen moeder en zoon die hun stinkende best doen om elkaar te begrijpen en elkaar te helpen.

De toegang bij haar lezing is gratis, maar een plaats reserveren blijft gewenst.  Dit kan aan de balie bij de bibliotheek, telefonisch op nummer 422122 of via de mail: activiteit@spui.nl We beginnen om 14.00 uur en afhankelijk van het aantal vragen zal haar presentatie ongeveer anderhalf uur duren.

Auteur

Rubrieken Activiteiten

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA