BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

27 mei 2011 @ 08:10 door | Geen reacties

Gratis cd-luisterboek ‘Factor 100’ voor leden

factor100-275Sinds 2005 vindt jaarlijks de Week van het Luisterboek plaats aan het begin van de zomer. Een initiatief van uitgevers, boekhandels en de bibliotheken om het luisterboek met gezamenlijke acties onder uw aandacht te brengen. Vooral in vakantietijd geeft het aangename mogelijkheden tijdens het reizen. ‘De Week van het Luisterboek’ vindt dit jaar plaats van 15 t/m 26 juni 2011.

Actie voor bibliotheekleden
In de bibliotheek ontvangt u bij het lenen van een luisterboek de gratis cd ‘Factor 100’ met vakantie-ervaringen geschreven en gezongen door Aaf brandt Corstius & Machteld van Gelder (de uitgave ter gelegenheid van de week van het Luisterboek 2009). Luister hier naar een fragment.
Op vertoon van uw uitleenbon krijgt u bij de balie van Bibliotheek ’t Spui dit luisterboek mee.

Wees er snel bij, want er is slechts een beperkt aantal exemplaren beschikbaar.

Auteur

Rubrieken Dienstverlening

Trefwoorden , ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA