BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

10 mei 2011 @ 08:30 door | Geen reacties

Voorleesestafette 22 mei: voorlezers gezocht!

annie-in-de-bibliotheek_198Helemaal gek van de verhalen van Annie M.G. Schmidt en lijkt het je leuk om die ook voor te lezen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In het kader van de honderdste geboortedag van Annie doet Bibliotheek Vlissingen mee aan een voorleesestafette. De aftrap vindt plaats in het Kinderboekenmuseum in Den Haag. Daarna wordt er op verschillende plaatsen voorgelezen. In Vlissingen wordt de estafette afgesloten in woonzorgcentrum Ter Reede. Er wordt daar tussen 18.00 uur en 20.00 uur voorgelezen aan iedereen die wil komen luisteren.

De bibliotheek is nog op zoek naar een aantal voorlezers die een zelfgekozen verhaaltje van Annie M.G. Schmidt willen voorlezen. Het stukje dat voorgelezen wordt, moet ongeveer 8 minuten duren. Iedereen (jong en oud) mag meedoen! Je mag ook gedichtjes voordragen of (samen) een liedje zingen.

Graag aanmelden voor 17 mei bij Ellen Behr via ebr@spui.nl. Geef ook je voorkeurstijd aan. Niet zo’n voorlezer, maar wel fan van Annie? Iedereen is welkom om te komen luisteren. Er is een gratis inloop tussen 18.00 en 20.00 uur in het Atrium van Ter Reede.

Auteur

Rubrieken Activiteiten

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA