BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

8 juni 2011 @ 08:20 door | Geen reacties

Criminaliteit in Vlissingen

aaDeze maand staat bij ons in het teken van misdaden in Vlissingen door de eeuwen heen. In verhaalvorm, omlijst met een kleine expositie in het gebouw en een boekpresentatie met ‘leuke’ leestips op dit gebied.

Extraatjes
Voor onze leden hebben we nog een aardigheidje op de balie liggen. Een boek met 25 superspannende verhalen van een select gezelschap Nederlandse auteurs. Op vertoon van uw pas gratis op te halen! Hierbij geldt: op=op.

Daarnaast interview ik halverwege deze maand de gemeentearchivaris van Vlissingen, de heer Ad Tramper. Hij zal in vogelvlucht een beeld schetsen van misstanden en schennis van de openbare orde in Vlissingen door de jaren heen. Vanaf 20 juni te bekijken op onze website en op dit blog.

Zelf aan de slag
Om deze ‘criminele maand’ passend af te sluiten geeft de bekende Vlissingse auteur John Brosens op donderdag 30 juni in onze bibliotheek een workshop/lezing over thrillerschrijven. Aanvang: 19.30 uur.

Lees, kijk en huiver!

Auteur

Rubrieken Activiteiten

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA