BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

6 juni 2011 @ 08:12 door | Geen reacties

Rommelige info

rommelmarkt

Via onze bibliotheeksite en via de site van Stichting Vlissingen Promotie, komen dagelijks verschillende vragen binnen waarop vanuit het cluster Advies geprobeerd wordt om een zo juist mogelijk antwoord te geven. Soms echter komen wij er zelfs niet direct achter wat nu precies het juiste antwoord is.

Een voorbeeld
Eén tot twee keer per maand is er een vrijmarkt op de Oude Markt achter onze bibliotheek. Verschillende mensen, die hier hun spullen willen aanbieden, hebben  ons via de website de vraag gesteld wat nu precies de start- en eindtijd van deze vrijmarkt is. Er werden namelijk verschillende tijden gecommuniceerd in mediaberichten en op affiches in de winkels .
Daarom toch maar even navraag gedaan bij de gemeente. Om verdere verwarring te voorkomen volgen hier de juiste start- en eindtijd: ´De markt is voor jong en oud en iedereen is welkom van 13.00 tot 17.00 uur.´ Gelukkig stond dat al correct in de online Uitagenda die ook vanuit onze bibliotheek wordt samengesteld.

De eerstvolgende rommelmarkt is overigens komende woensdag 8 juni. Voor meer informatie zijn hier de contactgegevens van de organisatie.

Auteur

Rubrieken Dienstverlening, Vlissingen

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA