BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

29 juli 2011 @ 08:03 door | Geen reacties

Hoeveel bent u waard?

dylandollar-600Zoals u wellicht niet ontgaan is, zijn enkele medewerkers van de bibliotheek druk ‘bezig’ met (of is het ‘op’?) diverse sociale media. Waaronder ook ondergetekende.

Eerste stapjes
De eerste verkenning van media als Twitter, Facebook, Hyves en Linkedin is inmiddels achter de rug. We zijn als ‘BiebVlissingen’ nu vooral actief op Twitter en Facebook, wellicht dat andere media nog zullen volgen.

De wereld van de apps
De apps vliegen je om de oren. De een zegt nog meer te kunnen doen dan de ander. ‘Kom toch naar onze website of gebruik onze app, dan ziet u dat …’ Tsja. Als je alles gaat bijhouden, ben je volgens mij 24/7 bezig. Maar wil je dat ook?

Money, money, money
Iemand vroeg me gisteren hoeveel ik waard ben op Twitter. Excuse me? Blijkt dus dat je, via een app uiteraard, kan laten berekenen hoeveel je Twitteraccount waard is. Interessante openingszin aan de bar: ‘Hoi meisje. Ik ben € 520,- waard op Twitter, jij?’. Wat ze allemaal niet verzinnen …

Kunt u het nog bijhouden?

Auteur

Rubrieken Geen categorie

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA