BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

30 augustus 2011 @ 08:37 door | Geen reacties

Bakken met Femke

taart1Bakken zit me in het bloed, ik kan het niet helpen. Ik knap ervan op, word rusteloos als niemand wat te vieren heeft, want we kunnen al dat lekkers echt niet allemaal zelf opeten. Soms zijn al die geweldige kookboeken dus ronduit frustrerend.

Lekker stukje bieb
Loop ik even rond in kamer 7, een ‘lekker’ stukje bieb, dan kom ik daar geheid met een aantal niet te versmaden kookboeken uit. Ik moet me echt beheersen (niet mijn sterkste kant). Thuis heb ik er ook genoeg en toch, ik kan er niet genoeg van krijgen. U snapt het al, aan inspiratie geen gebrek.

Al jaren ben ik fan van Nigella Lawson, ik vreet haar boeken , ‘Hoe word ik een goddelijke huisvrouw’ is mijn bijbel en veruit favoriet.

Eenvoudig en appetijtelijk
Ook ‘Miss Dahls heerlijkheden’ worden bijzonder appetijtelijk gepresenteerd (het oog wil ook wat) en dus ga ik naarstig op zoek naar een gelegenheid om een en ander uit te proberen. Ook nog mooi meegenomen: haar recepten blinken uit in eenvoud en dat is wel zo fijn want ik ben een luie kokkin, niet te ingewikkeld alstublieft.

Heeft u trek gekregen? Zin om een taartje te bakken? Dan snel naar de bieb, in kamer 7 vindt u vast een heerlijk kookboek van uw gading…

Auteur

Rubrieken Overige

Trefwoorden

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA