BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

22 augustus 2011 @ 08:30 door | Geen reacties

Daar zijn we weer!

volle-kracht

Gelukkig, vandaag is de bibliotheek weer (bijna) op volle personeelssterkte. Niet alleen is het in veel gevallen prettig om collega’s terug te zien die wekenlang uit mijn blikveld waren verdwenen, ook een portie eigenbelang speelt zeker een rol.

Doordat zo velen met welverdiend zomerreces waren, was ook de redactie van Biebblog dramatisch uitgedund en bleek het een ware worsteling om u iedere dag van een vers blogpostje te voorzien. Natuurlijk hadden we Biebblog op ‘zomertestbeeld’ kunnen zetten of de blogfrequentie kunnen terugbrengen, maar dat vind ik persoonlijk een zwaktebod.

Gelukkig had een aantal blogredacteuren een paar berichten vooruit geschreven die we verspreid over de zomerperiode online konden zetten, terwijl zij zelf op een verre bestemming zaten of gewoon thuis verregenden.

De weinigen die nog in de verlate kantoortuin overbleven hebben niet alleen dit blog draaiende gehouden, maar de tijd o.a. ook gebruikt om andere sociale media verder te besnuffelen. Zodoende verschenen er met dagelijkse regelmaat ook nog biebberichten op ons nieuwe Twitter account en op onze Facebookpagina.

Een groot deel van de teruggekeerde blogredactie zal tevens deel gaan uitmaken van ons verse Twitter team om u ook via korte tweets te voorzien van diverse bibliotheeknieuwtjes- en wetenswaardigheden.

Kortom, we zijn er weer en u gaat nog (veel meer) van ons horen!

Auteur

Rubrieken Geen categorie

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA