BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

23 augustus 2011 @ 08:34 door | Geen reacties

Komt dat zien

aaDe eerste werkdag na de vakantie. Fris geschoren en vol goede moed vanochtend weer op het fietsje naar het werk! Even bijpraten met collega’s, twee mokken koffie en ik zit er weer helemaal in. Ik heb er zin in.

Lijstje
Na het checken van 106 mailtjes (niet eens zoveel spam) en onze interne  Wiki en Biebblog, ben ik weer helemaal bij. Als structuurfreak maar even een lijstje gemaakt van wat ik ga/moet doen de komende tijd. Inclusief wat er de komende maanden hier in de bieb gaat plaatsvinden. En al zeg ik het zelf, er is gelukkig weer genoeg leuks te beleven in Bibliotheek Vlissingen. Hopelijk zit er ook iets voor u bij.

De roerige jaren zestig
In een eerder blogje heeft Uitleentje u al bijgepraat over wat er zoal op de agenda staat. Ik verheug me bijzonder op de start van Nederland Leest, met als thema’s ‘Jaren zestig’ en ‘Feest’. We zijn druk bezig een leuk programma voor u samen te stellen. Een expositie, een collage van uw foto´s van de jaren zestig (heeft u ze al ingestuurd?), een leuke aankleding, een gratis boek voor onze leden, misschien nog een leuke muzikale happening.

De voorpret is al heel leuk, ben zelf ook zeer benieuwd hoe het programma er uiteindelijk uit zal gaan zien. Heeft u nog een tip of wilt u zelf meehelpen met de organisatie, laat het ons dan weten!

Wordt vervolgd …

Auteur

Rubrieken Activiteiten

Trefwoorden

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA