BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

11 augustus 2011 @ 08:29 door | Geen reacties

Nog even en dan starten we weer!

start_button1

In de vakantieperiode organiseert de bibliotheek geen activiteiten. Niet alleen omdat er weinig mankracht in die periode is, maar vooral omdat we merken dat de animo dan veel minder is. Er zijn immers genoeg andere zomeractiviteiten te beleven in de stad, men is op vakantie of wil niet op zijn/ haar vrije dag in een hete bibliotheek zitten.

Dat laatste was dit jaar niet aan de orde. Een hete bibliotheek was eerder uitzondering dan regel vanwege het koele zomerweer. Dat is dan weer een voordeel, de harde werkers in de bieb konden dit jaar gewoon hard doorwerken. Iets wat ons vorige zomers nog wel eens moeilijk werd gemaakt vanwege temperaturen boven de 30 graden in het kantoor.

Start seizoen
Vanaf september organiseren we weer een aantal activiteiten. Maar we gaan rustig van start. Eind september vindt er een genealogisch spreekuur plaats in de bibliotheek. Dit is een aanzet naar de cursus genealogie die wij in oktober voor de derde keer op rij organiseren. Vanwege de eerdere grote belangstelling en de goede kritieken willen we hier zeker mee doorgaan. Daarna zijn we in oktober weer goed op dreef met de Kennismaand, de Kinderboekenweek en Nederland Leest in het verschiet. Het programma komt hiervan binnenkort online.

Op de hoogte
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze activiteiten na de zomer? Abonneer u dan op onze digitale nieuwsbrief.

Auteur

Rubrieken Activiteiten

Trefwoorden

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA