BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

14 september 2011 @ 08:24 door | 2 reacties

Extra korting Piekboek voor snelle biebbeslissers

kevin-coyne

Het roemruchte muziekcentrum De Piek heeft de afgelopen vier decennia een belangrijke rol gespeeld in de popcultuur van Zeeland. Dit jaar bestaat het Vlissingse poppodium De Piek 40 jaar, en dat jubileum moet natuurlijk op passende wijze gevierd worden.

Uniek jubileumboek
Dit najaar verschijnt dan ook een bijzonder vormgegeven jubileumboek dat een spiegel van de tijdgeest zal vormen van 40 jaar muziek- en jongerencultuur in Vlissingen. Het boek (dat verschijnt in een oplage van 500 exemplaren) gaat in de losse verkoop
€ 24,90 kosten, maar bij voorintekening kan iedereen € 5,00 korting op de winkelprijs verkrijgen.

Voor leden van Bibliotheek Vlissingen geldt zelfs nog een extra hoge intekenkorting van € 7,00: de eerste 20 bibliotheekleden die het boek vooraf bestellen kunnen het dus in hun bezit krijgen voor slechts € 17,90!

Snel reageren
Geïnteresseerd? Mail dan z.s.m. uw contactgevens, inclusief het nummer van uw bibliotheekpas, naar activiteit@spui.nl onder vermelding van ‘Piek Jubileumboek’.
Bibliotheek Vlissingen zal aanmeldingen op volgorde van binnenkomst doorsturen naar De Piek die voor de verdere afhandeling zorgt.
Maar weest u er wel snel bij, want -zoals gezegd- dit aanbod geldt voor slechts 20 bibliotheekleden. De voorintekeningsactie loopt tot 29 oktober a.s.

Uitgebreide informatie over het boek vindt u op de site van de Cultuurwerf.

(PS Een stille hoop dat bovenstaande foto ook in het boek zal worden opgenomen, want schrijver dezes zit daar ook tussen het publiek…)

Auteur

Rubrieken Activiteiten, Vlissingen

Trefwoorden ,

Reageren

2 thoughts on “Extra korting Piekboek voor snelle biebbeslissers

 1. Hallo Peter Q.

  Ik denk wel dat deze foto het Piekboek gaat halen, maar daar ga ik verder niet over, want dat doet vormgever/lay-outman Hans Bommeljé. Overigens mooie actie.

  Gerard van der Hoeven,
  Auteur Boek 40 Jaar de Piek.

  1. PeterQ schreef:

   Dag Gerard

   Leuk om van je te horen. Die foto in het Piekboek is geen halszaak voor mij hoor. Zou gewoon leuk zijn, omdat ik niet wist dat ie ooit genomen was.
   Heb ‘m zelf al zoveel jaar na dato van de maker gekregen.

   Succes met jullie boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA