BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

23 september 2011 @ 09:48 door | 1 reactie

Geheugen als een zeef

zeef

Al bijna een week geleden werd er een blogberichtje van mij verwacht. Gelukkig herinnerde onze hoofdredacteur mij hier zojuist weer aan. Ben het gewoonweg vergeten… Misschien dat ik eens in de biebkasten moet rondstruinen naar een boek met tips.

Dat ik totaal vergeten ben een blogpostje te schrijven betekent natuurlijk niet dat ik stil zit… Ons Facebook account wordt momenteel zonder dat u het ziet drastisch aangepast, Twitter moet in de gaten gehouden worden en natuurlijk blijven we ook gewoon bezig met de dagelijkse vraagafhandeling.

Misschien dat ik dit boek maar eens ga aanvragen…

Auteur

Rubrieken Overige

Trefwoorden , , ,

Reageren

One thought on “Geheugen als een zeef

  1. PeterQ schreef:

    Dit boek http://tinyurl.com/3zlfjtz lijkt me eigenlijk nog veel toepasselijker :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA