BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

7 september 2011 @ 08:29 door | Geen reacties

Jij werkt toch bij de bibliotheek?

aa_edited-2Een paar dagen geleden heb ik een voorstelling bezocht van Ernst Jansz. Die van …? Ja inderdaad, één van de mannen van Doe Maar. Hij trad op tijdens het Nazomerfestival in Middelburg.

Vertalingen
In een eerder blogje heb ik al verteld dat hij een aantal liedjes van Bob Dylan heeft vertaald en op plaat gezet. Een fraai tribute. Een paar maanden geleden heb ik hem live gezien in het bovenzaaltje van Paradiso, nu dus wat dichter bij huis.

Biografie
Tijdens het nuttigen van een biertje na afloop, kwam ik een oude bekende tegen. Zijn begroeting: ‘Hoi. Toffe show en gast, jij weet als bibliotheekmedewerker vast wel of er een biografie van Doe Maar is!’ Een situatie die elke bibliotheekmedewerker wel zal herkennen. Ik moest het antwoord schuldig blijven, heb hem maar getipt over onze online catalogus. En dat hij voor een leuk prijsje lid kan worden.

Vanochtend toch maar even gekeken wat wij aan muziekbiografieën hebben …

Auteur

Rubrieken Algemeen

Trefwoorden

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA