BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

26 september 2011 @ 08:15 door | Geen reacties

Superhelden sparen

kbw11_superhelden-spaaralbum_250Iedereen kent de rijen bedelende kinderen bij de supermarkten, als die weer eens voetbalplaatjes uitdelen. Wie weet heeft de bibliotheek straks ook dranghekken nodig.

Tijdens de Kinderboekenweek is er een spaaractie voor jeugdleden met plaatjes van superhelden zoals Geronimo Stilton, Lena Lijstje of Dolfje Weerwolfje. Kinderen kunnen de plaatjes verdienen door een boek te lezen uit deze lijst en een beoordelingsformuliertje in te leveren.

Jeugdleden van 6 t/m 12 jaar krijgen het Supergrote Superhelden Superplakboek cadeau bij Bibliotheek ’t Spui of Bibliotheek Souburg.

Actieperiode: 5 oktober t/m 31 december 2011
De spaaractie start met het begin van de Kinderboekenweek op woensdag 5 oktober en loopt door tot en met het einde van het jaar: zaterdag 31 december. Of zolang de voorraad strekt.

Het spaaralbum
In het verzamelalbum staan 30 superhelden uit de kinderliteratuur. Jeugdleden kunnen het album gratis ophalen bij de bibliotheek tegen inlevering van een ingevulde bon. Per bon wordt één album verstrekt. Het album is beperkt beschikbaar dus wees er snel bij.

De bon is vanaf 4 oktober op deze pagina te downloaden

Voor meer info: www.vlissingen.nl/jong

Auteur

Rubrieken Activiteiten

Trefwoorden , ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA