BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

14 oktober 2011 @ 09:18 door | Geen reacties

Preview to the Sixties

Momenteel zijn we druk doende met de voorbereidingen van de sfeerexpo ‘Back to the Sixties’, die vanaf vrijdag 21 oktober een maand lang te zien is in onze bibliotheek.

Die voorbereidingen bestaan dan vooral uit het ordenen en groeperen van de veelheid aan dingen die de afgelopen tijd zijn ingezonden en aangeleverd: talloze foto’s, plakboeken, platenhoezen, meubilair, audio- en gebruiksartikelen en ga zo maar door. Zelfs een echte Mobilette damesbrommer ontbreekt niet!

Retro feestje
Ik heb zo’n vermoeden dat we niet eens alles kwijt kunnen. Tenslotte blijft dit een bibliotheekgebouw en kunnen we onmogelijk even alle boekenkasten opzijschuiven.
We streven dan ook beslist niet naar compleetheid, maar garanderen u wel een sfeervolle ode aan een roemrucht tijdperk, die voor velen een feest der herkenning zal worden.

Hierboven ziet u alvast een klein voorproefje van wat u o.a. op fotogebied mag verwachten.

En wie meer over de zestiger jaren wil weten, lezen, bekijken of beluisteren kan natuurlijk terecht in onze catalogus voor boeken en DVD’s.

De opening van de tentoonstelling vindt volgende week vrijdag plaats om 16.00 uur en wordt muzikaal omlijst door twee bekende Vlissingse musici: Leo van de Ketterij en Henk Feij.

Iedereen is van harte welkom; de toegang is gratis.

Auteur

Rubrieken Activiteiten

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA