BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

5 oktober 2011 @ 08:39 door | Geen reacties

Vakantiepakket een succes!

lezen-in-de-zee-bewerkt

In de zomerperiode introduceerde de bibliotheek een nieuwe service: het vakantiepakket. Via een formuliertje of de website konden klanten maximaal 10 titels van boeken of andere media opgeven; of slechts een genre en zich laten verrassen door de bibliotheek. Een gratis dienst voor ster- en basiskaarthouders. Hierover blogde ik enthousiast al enige tijd geleden.

Voor herhaling vatbaar
Wanneer een nieuwe dienst wordt opgezet is het natuurlijk goed een vinger aan de pols te houden: hoe veel mensen maken gebruik en hoe wordt het initiatief gewaardeerd?

Om met het laatste te beginnen: geslaagd! Klanten uitten zich met lovende kritieken als: ‘Ik vond het een geweldig initiatief; de boeken kwamen overal vandaan (Vlissingen, Terneuzen, Tholen, Zierikzee). Grote klasse, volgend jaar weer!’ en ‘Meer dan tevreden over de door de bibliotheek uitgezochte titels; hebben m’n blik op schrijvers verruimd’.

Een 25-tal pakketten is deze zomer samengesteld. Misschien nog niet zo veel, maar er is een goed begin gemaakt. En de uitgesproken waardering zal zeker z’n weg vinden via de verschillende communicatiekanalen. Dus volgend jaar opnieuw; weer of geen weer!

Auteur

Rubrieken Dienstverlening

Trefwoorden

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA