BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

15 november 2011 @ 14:00 door | Geen reacties

Bent u al fan?

like

Fan? Waarvan zult u zich misschien afvragen. Van Bibliotheek Vlissingen natuurlijk! Zoals ik al eerder schreef hebben wij een Facebook account namens onze bibliotheek. Nu mogen wij als bedrijf geen gewoon FB-account hebben, omdat dat enkel voor personen bedoeld is. Speciaal voor bedrijven en instellingen zijn er dan ook zogeheten fanpagina’s in het leven geroepen.

Hoe wordt u fan?
Om fan te worden dient u zelf een Facebook-account te hebben. U zoekt vervolgens naar Bibliotheek Vlissingen of klikt hier. Dan komt u op onze fanpagina terecht en kunt u klikken op de ‘Vind ik leuk’ button. Nu bent u fan van ons!

Wat vindt u op deze fanpagina?
Op deze pagina vind u een overzicht van onze blogposten, verzonden tweets, foto’s, en een agenda met onze komende activiteiten. Alles in één handzaam overzicht.

Hopelijk tot ziens op onze fanpagina.

Auteur

Rubrieken Geen categorie

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA