BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

17 november 2011 @ 08:21 door | Geen reacties

Vurrukkulluk!

biebpocketMorgen is de laatste dag van Nederland Leest, de landelijke campagne waarbij bibliotheken aan haar leden een gratis boek cadeau doen. Dit jaar was dat, zoals u waarschijnlijk wel meegekregen heeft, ‘Het leven is vurrukkulluk’ van Remco Campert. We hebben nog een paar exemplaren.

Feest
De slotavond wordt vanavond grootst gevierd aan de rand van het Vondelpark waarbij Campert in Klup Vurrukkulluk in het zonnetje wordt gezet. Mijn bijdrage aan  dit feestje voor Campert bestaat natuurlijk uit het laten horen van één van zijn gedichten over -hoe kan het anders op deze dag-  hemzelf én de naderende winter. Luistert u naar ‘Koud’.

Mocht Campert goed bevallen, u kunt natuurlijk veel meer van hem vinden in de bibliotheek. Het gedicht ‘Koud’ komt uit de bundel Berchtensgaden.

Auteur

Rubrieken Poëzie

Trefwoorden

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA