BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

2 december 2011 @ 14:33 door | Geen reacties

Afscheid en nieuw begin

facebook-hyves

Afgelopen week hebben wij onze ‘Hyves-vrienden’ meegedeeld dat we onze activiteiten op deze sociaalnetwerksite gaan stoppen.

Bibliotheek Vlissingen is op verschillende social media platforms te vinden. Op iets te veel platforms zelf. Er gaat veel tijd in zitten in het actueel houden van al die netwerksites. Het is niet mogelijk om overal op actief aanwezig te zijn. We hebben er daarom voor gekozen om Hyves op te zeggen. Binnenkort zal ons profiel daar dan ook verdwijnen en zijn we enkel nog te vinden op Facebook en Twitter.

Nieuw begin
Zoals ik al in een eerder bericht schreef, zijn we actiever geworden op Facebook, waar we een fanpagina hebben aangemaakt die nog steeds in ontwikkeling is. Voor onze bloglezende vrienden bij deze dus de uitnodiging om fan te worden. Zo blijft u op de hoogte van al onze biebnieuwtjes.

Auteur

Rubrieken Geen categorie

Trefwoorden , ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA