BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

10 januari 2012 @ 10:38 door | Geen reacties

Net ietsje anders

werk-aan-de-winkel

Beste bloglezers,

Ook ik wil u allereerst een heel gezond en goed 2012 wensen!
Zo tegen eind december laten een hoop mensen hun gedachten gaan over het afgelopen jaar. ‘Trugkieke’, zoals we in Zeeland zo mooi zeggen. Sommigen maken zelfs lijstjes.

Lijstjes
De een maakt zelf z’n lijstje(s), de ander leest of kijkt graag naar lijstjes van anderen. Welke provincie kreeg in 2011 de meeste regenval voor haar kiezen? Wie staat er op 1 in de Rode Top 2000? Welke drie boeken zijn vorig jaar in Bibliotheek Vlissingen het meest uitgeleend? Weet u het? Elk jaar doe ik ook mee, nu een keertje niet. Net ietsje anders.

Vooruutkieke
Voor bibliotheek Vlissingen wordt ook 2012 weer een jaar vol spanning en uitdagingen. Halen we onze bezuinigingsdoelstelling? Hoe gaat onze dit jaar te introduceren website ‘nieuwe stijl’ eruit zien, valt deze bij u in de smaak? Gaat u nog meer digitaal reserveren en vragen stellen? Wanneer kunnen we u ook e-books gaan aanbieden? Gaan we nog meer met elkaar communiceren via de social media? Veel dingen doen we nu al, sommige doen we in 2012 net ietsje anders.

Website en social media
Op dit moment zijn we druk bezig met het nadenken over, en het inrichten van, een nieuwe website. Samen met de andere Zeeuwse bibliotheken volgen we een landelijk stramien, voor ons overgoten met een eigen Vlissings sausje. Net ietsje anders.
Ook zijn we in 2011 stapsgewijs begonnen met twitteren en facebooken, iets dat we in 2012 nog meer willen gaan uitbouwen. Laat u eens verrassen!

Ik hoop dat we u in 2012 weer mogen begroeten. Op de voor u gebruikelijke manier, of misschien net ietsje anders…

Auteur

Rubrieken Algemeen

Trefwoorden

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA