BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

1 maart 2012 @ 12:36 door | Geen reacties

Werk in uitvoering

werk-in-uitvoering

Gisteren was ik met onze Fanpagina bezig en kreeg ik -niet geheel onverwacht- de melding dat vanaf 30 maart a.s. alle fanpagina’s automatisch een andere lay-out krijgen. Facebook is namelijk bezig om alles in de nieuwe ‘tijdlijn’ te plaatsen.

Profielen
Mensen die al met een persoonlijk profiel op Facebook zitten hebben hier waarschijnlijk al kennis mee gemaakt. Zo niet, dan gaat dat zeer binnenkort gebeuren. Vanaf half maart worden namelijk alle profielpagina’s omgezet naar de ‘tijdlijn’.

Tijdlijn?
‘Tijdlijn’ is een chronologische lijst van al je activiteiten op Facebook, inclusief foto’s, video’s, status updates en locaties. Kort gezegd is het een manier om je profiel nog meer naar jouw smaak te personaliseren.

Fanpagina
De fanpagina’s voor bedrijven en instantie kunnen desgewenst nu al omgezet worden naar de ‘tijdlijn’, voordat dat op 30 maart vanzelf gebeurt. Wij hebben voor het eerste gekozen zijn nu bezig langzaamaan de hele ‘tijdlijn’ te vullen. Zo kunt u hier, in de toekomst, bijvoorbeeld vinden wanneer de bibliotheek geopend is en in welke locaties wij hebben gezeten. Het uiterlijk van onze fanpagina zal de komende tijd nog de nodige wijzigingen ondergaan. Werk in uitvoering dus…

Ik zou zeggen: kom geregeld eens even kijken en vergeet vooral niet fan te worden!

Auteur

Rubrieken Nieuws

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA