BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

3 april 2012 @ 16:21 door | Geen reacties

Spannende boeken gezocht

Nog boeken in de kast die u al gelezen heeft? Lever ze dan deze maand in bij onze bibliotheek! Wij kunnen uw boeken namelijk goed gebruiken voor de actie Boek en Ruil, die we vorig jaar voor het eerst organiseerden en meteen een groot succes bleek. In de feestmaand december kon u bij ons een boek ruilen voor een ander ingepakt boek. Welk boek dat was, bleef een verrassing. U kon wel kiezen uit de categorieën kookboek of roman.

Zelfde idee, ander concept
We ontvingen toen vele enthouasiaste reacties, en bovendien werd er ook heel wat geruild. Daarom organiseren we nu een tweede Boek en Ruil in juni. Dat is (niet geheel toevallig) in de Maand van het spannende boek. Er worden dan dus, zoals de naam al verklapt, alleen spannende boeken geruild. Een iets ander concept dan vorig jaar, maar zeker niet minder leuk! Want we gaan het spannende concept ook doorvoeren in de ruil. Dus de boeken worden niet meer ingepakt, maar welk boek u uitkiest blijft wel een verrassing! Gelukkig hebben wij in de bibliotheek hele spannende ruimtes. Al enig idee? Ok, nog kleine hint: eigenlijk wilden we deze keer de naam van de actie omdopen tot ‘Zoek een Boek. No clue?’ Volgende maand leest u er meer over.

Donatie
Wij zijn nu op zoek naar een voorraad spannende boeken, zodat er in juni weer flink geruild kan worden. Dus heeft u een thriller, detective of ander spannend boek in uw kast liggen dat u niet meer leest? Doneer ze aan de bibliotheek en help mee om Boek en Ruil weer tot een groot succes te maken. Inleveren kan t/m half mei 2012 bij de receptie van ‘t Spui.

Pssst, hou wel één boek achter de hand, zodat u in juni zelf ook nog mee kunt doen met de ruilactie;)

Auteur

Rubrieken Activiteiten

Trefwoorden , ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA