BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

26 april 2012 @ 14:37 door | Geen reacties

Twitterupdate

Zoals ik al eerder schreef, heeft Bibliotheek Vlissingen een eigen Twitter-account. Ook hebben we in samenwerking met Zeelandnet en de Zeeuwse Bibliotheek een aantal Twitter-workshops gegeven (die overigens zo goed liepen, dat we aan het bekijken zijn of deze een vervolg kunnen krijgen). Met een vast groepje zenden we regelmatig tweets de lucht in over de laatste nieuwtjes, boekentips, evenementen en andere wetenswaardigheden.

Wat ons alleen opvalt is dat we weinig volgers uit de eigen regio hebben. Volgens de statistieken zijn er toch behoorlijk wat Zeeuwen op twitter aanwezig. Weten ze ons niet te vinden of vinden ze onze tweets niet leuk? Wie zal het zeggen…

Daarom via dit berichtje een oproep aan onze blogvolgers: volg ons ook op Twitter! Volgt u ons al en heeft u twittertips voor ons; ook dit horen we graag.

Twittert u nog niet en wil u dit wellicht leren? Er zijn genoeg boeken over te vinden in de bibliotheek.

Tot tweets!

Auteur

Rubrieken Geen categorie

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA