BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

5 juni 2012 @ 09:10 door | Geen reacties

Wegens succes herhaald: het Vakantiepakket

Vorig jaar startten wij een nieuwe zomerservice: het Vakantiepakket. Het bleek een schot in de roos: tientallen bibliotheekleden maakten dankbaar gebruik van de mogelijkheid om een uitgebreid lees-, kijk- en luisterpakket te laten samenstellen.

Tevreden reacties
“Meer dan tevreden over de door de bibliotheek uitgezochte titels; hebben m’n blik op schrijvers verruimd”, was een van de publieksreacties. Een ander reageerde: “Grote klasse, volgend jaar weer!” – een verzoek waaraan we dus met plezier voldoen.

Net als vorig jaar kunnen onze leden zelf hun Vakantiepakket samenstellen uit de collectie boeken, dvd’s/cd’s en luisterboeken. Maar u kunt ook alleen een thema/genre opgeven en u lekker laten verrassen door de bibliotheek.

Hoe werkt het?
Heel gemakkelijk! Geef drie weken voor uw vakantie tien titels aan ons door. Wij proberen minimaal vijf van deze titels voor u klaar te leggen op de door u gewenste datum. U ontvangt het vakantiepakket in een leuke bibliotheektas. Bovendien biedt het vakantiepakket als voordeel dat u de materialen zes weken mag lenen in plaats van de gangbare drie weken. Dat betekent dus: onbezorgd lekker lang lezen deze zomer!

Gratis
Het vakantiepakket is gratis voor basis- en sterkaarthouders. Minikaarthouders betalen slechts € 5,00. De actie loopt tot 1 september 2011. Meer lezen over het vakantiepakket en uw bestelling doorgeven kan door hier te klikken.

Auteur

Rubrieken Dienstverlening

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA