BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

20 augustus 2012 @ 11:55 door | Geen reacties

Peiling 1e indruk nieuwe website

Mijn collega had het pas geleden al verklapt: medio september worden de nieuwe websites van de vier Zeeuwse bibliotheekorganisaties gelanceerd. Een lang proces is hieraan vooraf gegaan, dus we kijken er erg naar uit. En het bibliotheekpubliek hopelijk ook.

Op dit moment wordt nog hard gewerkt aan de website van Bibliotheek Vlissingen, maar tevens kan worden gemeld dat deze al voor 95% klaar is. Voor zover de mogelijkheden van de landelijke websitestructuur beschikbaar zijn.

Peiling
In het huidige stadium zijn we al zeer benieuwd wat mensen van de nieuwe site vinden. Om die reden is ons klantenpanel gevraagd om een eerste indruk te geven. Het kleinschalige onderzoek dat daarvoor is opgezet en vandaag van start gaat, biedt het panel de gelegenheid de huidige en nieuwe website te vergelijken, te beoordelen en met opmerkingen en suggesties te komen. Want alhoewel sprake is van een landelijke opzet, is het voor de locale bibliotheek mogelijk inhoudelijk en qua indeling zelf keuzes te maken.

Beslagen ten ijs
Naast een evaluatie door het klantenpanel en uiteraard de eigen medewerkers, zullen vanaf volgende week ook spontaan bezoekers van de bibliotheek worden gevraagd hun mening over de nieuwe site te geven. Allemaal met het doel tot aan de livegang de nieuwe website te optimaliseren. We tellen af……

Auteur

Rubrieken Overige

Trefwoorden

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA