BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

5 september 2012 @ 15:35 door | Geen reacties

Fotografeer een monument en win!

Vlissingen kent bijna 300 Rijksmonumenten. In Wikipedia zijn deze met coördinaten in een lijst opgenomen. Sommige met een beschrijving en een aantal met een eigen lemma. In 2010 is met succes een fotowedstrijd gehouden om de monumenten te voorzien van een afbeelding. In 2011 ging de wedstrijd Europees en in 2012 is weer een wedstrijd uitgeschreven.

Wiki Loves Monuments
Het was een succes waarbij de Bibliotheek in Vlissingen het voortouw nam. Het resultaat is dat op drie na alle in de lijst genoemde monumenten voorzien zijn van een plaatje. Twee gelukkige fotografen kregen een mooie prijs.

2012
Ook dit jaar is door Wikimedia Nederland, de club die Wikipedia beheert, de maand september uitgeroepen tot maand om een monument te fotograferen. De voorwaarden zijn helder en duidelijk: alleen eigen werk en rechtenvrij beschikbaar stellen. De prijzen zijn prachtig! Kijk op de website voor meer informatie en heel veel plezier met het fotograferen!!! De wedstrijd duurt de hele maand september.

Auteur

Rubrieken Overige

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA