BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

17 september 2012 @ 13:03 door | Geen reacties

Onze nieuwe biebsite is in de lucht!

Vandaag is het dan zo ver: de nieuwe website van Bibliotheek Vlissingen is in de lucht! En het resultaat mag er zijn, vinden we zelf. Maar ook klanten en medewerkers in de provincie reageren positief. Zo bleek uit een kort voorafgaand onderzoek onder circa 70 personen.

 Kenmerken
‘Fris, overzichtelijk, rustig, informatief, aantrekkelijk’. Kenmerken die herhaaldelijk werden genoemd als de eerste indruk om de nieuwe site te omschrijven. We zijn dan ook heel benieuwd of u deze mening deelt.

Ontwikkeling
De nieuwe website van de bibliotheek maakt deel uit van een landelijk en Zeeuws project. Sinds vandaag zijn namelijk ook de aangepaste sites van de andere drie Zeeuwse basisbibliotheken online gegaan.

Het landelijke project is nog niet klaar. De site zal dan ook regelmatig worden aangepast en van nieuwe mogelijkheden worden voorzien. Het wordt er dus alleen nog maar mooier en beter op.

De nieuwe site van Bibliotheek Vlissingen treft u op het bekende adres: www.bibliotheekvlissingen.nl. Neemt u vooral een kijkje en vertel ons wat u ervan vindt.

Auteur

Rubrieken Algemeen, Internet, Nieuws, Vlissingen

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA