BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

1 november 2012 @ 10:52 door | Geen reacties

Spannend

Een spannende dag vandaag. Na iets meer dan een jaar afwezigheid (‘uitgeleend’ aan de afdeling Communicatie van het gemeentelijk concern) weer een blogberichtje schrijven …
Bloggen, wellicht al grotendeels achterhaald door de tijd en andere media (?) maar toch nog steeds heel erg leuk. Hoop dat u ons ook bent blijven volgen!

Trugkieke
Tsja, wat is er zoal gebeurd afgelopen jaar? Een nieuwe website, een zestal extra afhaalpunten, vier proeftuinen, wellicht nog enkele nieuwe diensten, de dvd afdeling prominenter aanwezig (wat zich ook in de uitleencijfers vertaalt) en een paar collega’s die inmiddels op een andere plek in de gemeentelijke organisatie hun brood verdienen. Het is u wellicht niet ontgaan, collega’s zullen u ook via het blog waarschijnlijk al wel redelijk hebben bijgepraat. Dus genoeg daarover.

Vooruutkieke
Ook volgend jaar beloofd een spannend jaar te worden. Hoe gaat onze website zich verder ontwikkelen, blijven we met elkaar twitteren en facebooken, gaat u massaal gebruik maken van de extra afhaalpunten in de gemeente, halen we onze bezuinigingstaakstelling? We gaan het zien.

Tip
Ik wil dit blogje eindigen met een tip aan u. Tot mijn grote vreugde zag ik onlangs dat wij het eerste seizoen van de serie ‘Hell on Wheels’ op dvd in onze collectie hebben. Seizoen 2 volgt hopelijk binnenkort.
De serie speelt zich af rond 1865 -vlak na de Amerikaanse burgeroorlog- en vertelt het relaas van een groep personen die werken aan de realisatie van de transcontinentale spoorweg door Amerika. Diverse verhaallijnen, prachtige beelden, onbekende acteurs en een goed uitgewerkt script. Op het eerste gezicht simpel in opzet, maar wel genoeg om je mee te trekken in dat wereldje.
Laat u eens verrassen; ik ben benieuwd naar uw mening.

Auteur

Rubrieken Recensies

Trefwoorden , ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA