BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

24 januari 2013 @ 09:00 door | Geen reacties

Out of Office Poetry

Vandaag precies over een week is het weer de Landelijke Gedichtendag die dit jaar voor het eerst wordt verlengd met de Poëzieweek. U leest er binnenkort op dit blog beslist nog meer over.

Wat opvalt is dat men steeds leukere manieren verzint om het ondergeschoven kindje van de literatuur in het zonnetje te zetten, iets wat wij (en dan met name ons Hoofd Poëzie, Cas) via ons Biebblog ook proberen te bewerkstelligen.

Neem bijvoorbeeld de Out of Office Poetry. Wanneer u korte of lange tijd niet via de mail van uw werk bereikbaar bent, is het wel zo netjes om dit d.m.v. een automatische afwezigheidsmelding kenbaar te maken aan mensen die u proberen te bereiken.
U kent ze wel die meldingen: “Ik ben tot dan en dan afwezig en zal pas op dan en dan uw mail kunnen beantwoorden”, dat soort werk.

Dat kan wel wat minder prozaïsch, dachten ze bij de organisatie van de Gedichtendag 2013 en men gaf zes dichters de opdracht te komen met poëtische alternatieven.

Een daarvan ziet u als afbeelding boven dit blogpostje, een ander wordt hier voorgedragen door ons Hoofd Poëzie. De overige vier vindt u op de site van de Gedichtendag.

Dus mocht u op of rond de 31e niet bereikbaar zijn via de mail, meld u dan eens op een originele poëtische manier af…

Auteur

Rubrieken Poëzie

Trefwoorden

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA