BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

2 april 2013 @ 12:01 door | Geen reacties

Op zoek naar een boek?

Zoals u ongetwijfeld gemerkt heeft, is onze website al een tijdje geleden in een nieuw jasje gestoken. Enkele onderdelen van de oude site zijn verdwenen en diverse andere zijn vernieuwd of toegevoegd.
Eén van die vernieuwde onderdelen is de afdeling leestips. Voorheen bestonden deze tips uit verschillende lijsten en een overzicht van de keuze van het personeel.

Direct reserveren
Op onze nieuwe website vindt u diverse soorten  leestips. Zo is de vertrouwde Keuze van het Personeel op een ietwat prominentere plaats komen te staan. Er is nu een overzicht te zien van de keuze van de afgelopen drie maanden. Ook kunt u een lijst downloaden met eerder aanbevolen titels. Die titels zijn allemaal aanklikbaar en direct te reserveren.

Tiplijsten
Nieuw op onze site zijn de Tiplijsten. Hier vindt u een wisselend aanbod van romans in verschillende genres.  Op dit moment staan hier de volgende lijsten op: Oorlogsromans, Ladythrillers, Historische misdaadromans en Scandinavische thrillers. Ook hier zijn alle titels aanklikbaar en gelijk te reserveren.

Niets kunnen vinden?
Wanneer u na al deze tips nog geen geschikt boek hebt gevonden, raad ik u aan dit blogbericht van mijn collega Ron eens te lezen, wellicht komt hier een mooie, persoonlijke leeslijst uit voort.

Auteur

Rubrieken Overige

Trefwoorden ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA