BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

31 mei 2013 @ 10:02 door | Geen reacties

Bibliotheekpas wordt voordeelpas

De bibliotheekkaart was altijd al zijn geld waard. Want tegen een schappelijk tarief heb je immers bijna onbeperkte toegang tot boeken, tijdschriften, muziekcd’s, films, digitale diensten enzovoort. En zowel voor ontspanning als voor informatie.
Toch maakt de bibliotheek het graag nog interessanter voor je om lid te zijn.

Voordeel met je biebpas
Enkele jaren geleden is een speciaal voordeelprogramma voor bibliotheekleden ontwikkeld, genaamd ‘Voordeel met je biebpas’. Dit is uitgetest onder bibliotheken, leden en samenwerkende organisaties in de provincie Brabant. En, dit bleek een succes.
‘Voordeel met je biebpas’ biedt leden van de bibliotheek exclusief voordeel bij een samenwerkingspartner van de bibliotheek. Dit kan zijn in de vorm van een korting op toegang, een gift, een gratis consumptie etc. De partner is actief binnen de gebieden kunst & cultuur, educatie, recreatie of sport & wellness.

Zeeland
Na het succes in Brabant zijn meer bibliotheken uit andere provincies het voordeelprogramma gaan aanbieden. En per 1 juni 2013 gaat dit ook in Zeeland gebeuren. Zodoende zijn dan reeds acht provincies in Nederland aangesloten: Brabant, Gelderland, Noord-Holland en Zuid-Holland, Zeeland, Limburg, Flevoland en Overijssel.
Deze opsomming is niet zomaar; met je bibliotheekpas kun je namelijk in al deze provincies gebruik maken van de aangeboden acties!

Hoe het werkt
Wanneer je lid bent van een bibliotheek in boven genoemde provincies, kun je direct gebruik maken van ‘Voordeel met je biebpas’. Je bibliotheekkaart is hiervoor al geschikt.
Via de website www.voordeelmetjebiebpas.nl  kun je zien welke acties er worden aangeboden, zowel lokaal, provinciaal als in andere delen van het land. Ook word je door ons geïnformeerd over voordelen via onze website, de nieuwsbrief, via sociale media en in de bibliotheek.
Voorts is meestal het enige wat je hoeft te doen ‘even met je pas te zwaaien bij de kassa’. Dat is toch snel verdiend?!

Acties in Vlissingen
Alle Zeeuwse bibliotheken hebben inmiddels diverse leuke acties weten te realiseren. En de komende tijd zal daar nog een flink aantal bij komen.
In de gemeente Vlissingen zijn al voordelen te behalen bij Poppodium De Piek, Reptielenzoo Iguana, Kunstuitleen Walcheren, Festival Onderstroom (organisatie: de Cultuurwerf), Zonnetrein Zeeland en Culi Consult Kookstudio.

Wordt vervolgd!

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA