BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

22 mei 2013 @ 09:33 door | Geen reacties

Nieuwe horizonten

Wanneer u dit berichtje leest, vertoef ik inmiddels in zonniger oorden. Om precies te zijn: op een piepklein Grieks eiland onder de Peloponnesos.

Het eilandje in kwestie, Kythira, is qua oppervlakte net iets groter dan Walcheren, maar met beduidend minder inwoners (ca. 5000). U zult Kythira dan ook in het gunstigste geval slechts aantreffen als een kleine voetnoot in een van de vele Griekse reisgidsen.

Terwijl ik mij op dit verstilde eiland -waar hoegenaamd niets te beleven valt- bezighoud met zon, zee, eten, drinken, brommertjetuffen, luieren en lezen, gaat in de bieb natuurlijk het werk gewoon door.

Sterker nog: ook ons Biebblog mag binnenkort nieuwe horizonten tegemoet zien. Achter de schermen wordt momenteel namelijk hard gesleuteld aan een nieuwe, frisse layout van dit weblog. Werd ook wel eens tijd na vier jaar hetzelfde uiterlijk.

Wanneer ik weer terug ben van vakantie, is een van mijn eerste klussen het testen en finetunen van ons Biebblog-nieuwe-stijl, voordat dit medio juni online moet gaan.

Maar waarschijnlijk zal niemand het raar vinden of mij kwalijk nemen dat ik daar nu even niet mee bezig ben met bovenstaand uitzicht voor de deur…

Auteur

Rubrieken Algemeen

Trefwoorden

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA