BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

4 oktober 2013 @ 10:00 door | 2 reacties

Muziekdiensten van de bibliotheek

In deze tijden van algehele crisis houdt menigeen maar weinig geld over aan het eind van de maand voor de nodige ontspanning. Ik denk hierbij dan aan onder andere aan een leuke nieuwe cd kopen. Ook hoor je vaak gemopper om je heen, dat men zo weinig tijd heeft om na alle dagelijkse beslommeringen nog even de stad in te gaan voor een ‘comfort’ aankoop zoals een goed boek, DVD of  cd.

Onze bibliotheek kan soelaas bieden middels de landelijke muziekdiensten. Kijkt u gerust eens op http://www.bibliotheek.nl/muziek . Vanuit deze pagina heeft u toegang tot de drie muziekdiensten van Muziekweb:

eMuziek
Hier kunnen bibliotheekleden gratis muziek luisteren van platenlabels die toestemming hebben gegeven. Het is bedoeld als gids om muziek te ontdekken. Ook vindt u er veel muziekinformatie. U kunt per maand 150 tracks luisteren.

Muziekwebluister
Met ‘Muziekwebluister’ kunnen leden binnen de muren van de bibliotheek naar de complete collectie van Muziekweb luisteren en alle muziekinformatie terugvinden. Het gaat om meer dan 4,5 miljoen tracks!

Muziekweb
Wij hebben geen muziek in onze collectie maar die kunt u wel lenen via Muziekweb. U kunt momenteel zo’n 400.000 cd’s, 300.000 lp’s en 15.000 muziekdvd’s aanvragen. Die worden dan naar onze bibliotheek gestuurd. Een aanvraag kost € 1,50 per titel.

Neem gerust een kijkje op bovengenoemde sites. En verwen u zelf de komende wintermaanden met de meest prachtige door u zelf uitgekozen muziek en muziekinformatie.

Daarnaast hebben de andere bibliotheken in Zeeland wel een flinke collectie muziek in huis, die u als lid van Bibliotheek Vlissingen ook gratis kunt lenen. Bekijk hier de Zeeuwse muziekcollectie.

Auteur

Rubrieken Dienstverlening

Trefwoorden

Reageren

2 thoughts on “Muziekdiensten van de bibliotheek

  1. […] eens op http://www.bibliotheek.nl/muziek.  Daar kunt u tien van zijn albums beluisteren. Zie ook mijn vorige blogpostje over […]

  2. […] bibliotheken in Zeeland. of voor een kleine vergoeding zelfs enen uit de enorme collectie Deze muziekdienst biedt een schat aan informatie over albums, artiesten en diverse genres. Wist iedereen het […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA