BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

11 oktober 2013 @ 09:00 door | Geen reacties

Spetterende foto’s van ZEEdag

Op zondag 13 oktober is het wederom de Vlissingse ZEEdag. Een zeer speciale dag, georganiseerd door het muZEEum in Vlissingen. En ook een hele fotogenieke dag!

Aantrekkelijk programma
Het muZEEum is die dag voor slechts € 1 te bezoeken, er zijn extra rondleidingen in de Kazematten en in het Gemeentearchief. Ook een rondvaart door de haven van Vlissingen-Oost, varen met de snelle politieboot en bijzondere muziekoptredens, staan op het programma. Alle activiteiten zijn daarnaast ook zeer aantrekkelijk geprijsd. Klik hier voor het volledige programma.

Kom in het fotoboek!
De aandacht voor ZEEdag en het muZEEum door de bibliotheek is niet zo maar. Samen met de gemeente organiseert de bibliotheek namelijk het fotoproject Vlissingen ~ Stad aan zee.

Alle fotografen worden opgeroepen hun beste foto’s van ZEEdag en foto’s, geschoten tijdens Sail de Ruyter, in te zenden. Ook andere foto’s die het maritieme karakter van Vlissingen benadrukken zijn meer dan van harte welkom.
De foto’s kunnen worden ingestuurd tot en met 19 oktober 2013 via stadaanzee.nl. Hier vindt u ook de deelnamevoorwaarden.

Prijs
De inzenders van de 50 beste foto’s ontvangen als beloning het boek ‘Vlissingen ~ Stad aan zee’, dat eind dit jaar verschijnt. Dus des te meer een reden om uw mooie foto’s in te zenden!

Auteur

Rubrieken Vlissingen

Trefwoorden , ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA