BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

5 november 2013 @ 10:00 door | Geen reacties

Wat moet u nou echt eens lezen?

Boek en Ontmoet is terug! Eind deze maand gaan we na drie jaar weer daten in de bieb… Of laat ik dat nu maar niet zo zeggen, want het woord daten schrikt de gemiddelde lezer nogal af. Maar er is echt niets engs aan. U wordt niet gekoppeld. Het gaat vooral om het uitwisselen van boektitels en niet van telefoonnummers.

Nederland Leest
Eric Holm presenteert op donderdag 28 november Boek en Ontmoet in Bibliotheek Vlissingen. Zo staat de avond ook bij ons een klein beetje in het teken van een Erik. Het is immers november en alle bibliotheken staan op zijn kop, want het is Nederland Leest. We geven deze maand onze leden het boekje Erik en het insectenboek cadeau. Reden genoeg voor tientallen bibliotheken om biologische spreekuren te organiseren of sprinkhanen tussen de boeken te ontleden. Maar wij houden het liever bij de achterliggende gedachte van Nederland Leest: samen praten/discussiëren over boeken.

Wat is Boek en Ontmoet?
Bij ons verder weinig geneuzel over insecten en ander ongedierte dus. De avond begint met een gezamenlijk welkom, een hapje een drankje en live muziek! Neem een aantal boeken mee, die u onder uw favorieten schaart. Vervolgens komt u in een aantal rondes steeds tegenover iemand anders te zitten. Vertel eens waarom zij uw topper echt moeten lezen. En belangrijker: u krijgt gouden leestips van anderen! Die schrijft u op in een speciaal leestipboekje dat u van ons krijgt.

Tips, tips, tips
Biebcollega Nel, onze wandelende boekenkast, is aanwezig om u te voorzien van persoonlijk leesadvies. Zo van: u vond Bonita Avenue geweldig? Lees dan vooral ook *** eens. (Kom naar Boek en Ontmoet voor de invulling van die *** want ik ben Nel niet).

Tot slot is er die avond dus ook muziek. Van wie? Van Eric en het insectencombo! Toch weer die insecten hè. Maar hij was te leuk om te laten liggen, presentator Eric en zijn band treedt op namelijk;) Boek en Ontmoet is een volledig avondje uit in de bieb. Leuk om alleen te doen of kom samen met een vriend(in).

Kaartverkoop gaat via het VVV. Tot donderdag 28 november! Aanvang: 19.30 uur.

Auteur

Rubrieken Activiteiten

Trefwoorden , ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA