BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

17 december 2013 @ 13:44 door | Geen reacties

Spannende series voor donkere dagen

De dagen worden langer en de temperatuur blijft maar dalen. Het is definitief, winter is coming. Met dit weer blijven we gedurende drie á vier maanden lekker binnen. Met een goed boek of een nieuw seizoen van jouw favoriete serie? Wij hebben weer de nieuwste seizoenen binnen van onder andere: Dexter, Breaking Bad en nog veel meer!

  •  Breaking Bad, een scheikundeleraar die te horen krijgt dat hij terminaal ziek is, gebruikt zijn kennis om de beste crystal meth te maken om een fortuin voor zijn familie achter te laten. Seizoen vijf is het laatste seizoen van deze spannende serie en deze is nu te reserveren!
  • Dexter, een forensisch onderzoeker bij de politie in Miami, is zelf een seriemoordenaar. Hij vermoordt alleen slechte mensen en tegelijkertijd vecht hij ook met zijn geweten. Het één na laatste seizoen (7) hebben we sinds kort in huis.
  • Game of Thrones, een middeleeuwse fantasiewereld waar ridders en koningen om de macht strijden, terwijl het gevaar uit het koude noorden komt. Het derde seizoen is in bestelling, houd onze catalogus in de gaten.
  • Damages, een serie over een topadvocaten kantoor in New York die gerund wordt door Patty Hewes, gespeeld door Glenn Close, worden maar steeds betrokken in duistere zaken. Totaal vier seizoenen in onze collectie.
  • Mad Men: levens, liefdes en ambities van een groep competitieve mannen en vrouwen die in de jaren zestig in New York bij een reclamebureau werken. Vijf seizoenen zijn nu te leen bij uw bibliotheek, seizoen zes staat in de bestelling.
  • The Spiral: een officier van justitie, een onderzoeksrechter en een politiechef proberen de misdaad in Parijs te bestrijden maar hebben te maken met politieke intriges en ieders persoonlijke opvattingen en problemen. Een Franstalige thrillerserie alleen te reserveren bij Bibliotheek Vlissingen, drie seizoenen zijn nu te leen.

 

Niet zo’n zin om helemaal naar de bibliotheek te komen, omdat het koud is? Wist u dat als u een reservering maakt, u het gratis kunt laten bezorgen bij een afhaalpunt? Een paar afhaalpunten zijn: Albert Heijn XL aan de Gildeweg, de Emté in Paauwenburg of de Jumbo in Oost-Souburg! Boodschappen doen we allemaal en de supermarkten zijn vaak een stuk langer open. Na uw werk gaat u boodschappen halen en neem direct uw dvd mee.

Ga naar www.bibliotheekvlissingen.nl en reserveer nu uw favoriete film, cd, serie of boek en nog veel meer! Heeft u hulp nodig bij het reserveren? Bel ons gewoon even, wij helpen u graag verder. Onze contactgegevens staat op onze website.

Auteur

Rubrieken Dienstverlening

Trefwoorden , ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA