BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

26 maart 2014 @ 10:00 door | Geen reacties

Computervragen? Kom naar DigiDesk

Laatst had ik weer zo’n computerdingetje, het aanmaken van een twitteraccount voor onze sportclub. Lastig, als je dit nog nooit gedaan hebt. Na enig speurwerk had ik de juiste accountgegevens en technische informatie verzameld. Helemaal happy was ik toen het na een tijdje allemaal werkte, maar vraag niet hoe…

Goede tip
Herken jij een dergelijk probleem? Kom dan naar DigiDesk, dit is een gratis digitaal inloopspreekuur in de bibliotheek voor leden en niet-leden. Erg handig in het geval je computerproblemen hebt waarbij je wel een goede tip kunt gebruiken.

Praktische vragen
Het gaat vooral om het beantwoorden van praktische vragen zoals het aanmaken van een e-mailaccount, het uploaden van foto’s of het aanmaken van een inlog voor e-books. Bij het inloopspreekuur lopen twee medewerkers rond die proberen samen met jou een oplossing te vinden voor het probleem.

Stel je vraag
Je kunt het beste je eigen apparaat meenemen als dat nodig is. En heb je nog een andere vraag over digitale media en apparatuur? Je hebt bijvoorbeeld altijd al willen weten wat het verschil is tussen een laptop en een tablet? Ook dit soort vragen kun je stellen tijdens het inloopspreekuur.

DigiDesk is iedere laatste donderdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur in Bibliotheek Vlissingen.

Auteur

Rubrieken Dienstverlening, Internet

Trefwoorden , , ,

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA