BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

15 april 2014 @ 10:08 door | 1 reactie

Schaakmat in de bibliotheek

Tijdens de Nationale Sportweek wordt er op woensdag 23 april een schaakfestijn georganiseerd in Bibliotheek Oost-Souburg van 14.00 tot 17.00 uur.

De middag wordt verzorgd door Schaakclub Souburg. Ongeveer 8 kinderen met begeleiders van de Souburgse Schaakclub zijn aanwezig voor een potje schaken. De voorzitter van de schaakclub Albert Vermue en andere begeleiders geven uitleg over schaken en de verschillende pionnen die er zijn.

Schaakklub SouburgOok geven zij  informatie over de schaakclub Souburg, en kun je meedoen met een schaakprijsvraag  van de Koninklijke Nederlandse schaakbond.

In de bibliotheek staat een vitrine gevuld met allerlei schaakboeken, deze zijn natuurlijk te reserveren.  Een overzicht van diverse schaakboeken is te zien in de  catalogus.  Als het goed weer is, wordt er buiten voor de bibliotheek een groot schaakspel neergelegd. Ook zin in een potje schaken gekregen? Jong en oud is van harte welkom om een zetje te wagen! Kijk hier voor de lijst van beroemde schakers.

Reageren

One thought on “Schaakmat in de bibliotheek

  1. Carla schreef:

    Het was gezellig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA