BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

26 juni 2014 @ 13:42 door | 2 reacties

Vakantie in eigen land

Goed uitgerust ben ik ondertussen weer begonnen met mijn werk aan de balie in onze mooie bibliotheek. Reden voor mijn nieuwe fitheid is ons weekje op vakantie in eigen land die wij onlangs hebben gevierd. Met ons, bedoel ik mijn vrouw en ons zoontje van vijf jaar oud.

Kindvriendelijk
Na bijna twee jaar niet weg te zijn geweest waren wij hard toe aan een periode van vermaak en vertier buiten de deur. Zoals iedereen hadden wij grofweg twee opties ; een vakantie in eigen land of een vakantie in het buitenland. Omdat we geen zin hadden in vliegreizen en ellenlange autoritten met een zeurend kind achterin besloten we na zeer kort overleg dat het een weekje met de auto weg in Nederland moest gaan worden. Ons oog viel al snel op een leuk kindvriendelijk bungalowpark iets onder Eindhoven in de provincie Brabant.

Vriendelijk
De hele week hebben we heerlijk gewandeld, spelletjes gedaan, gezwommen in het zwembad en ’s avonds erg lekker gegeten in een van de plaatselijke restaurants. Je hoeft niet ver te gaan voor een zeer geslaagde vakantie. Wat mij betreft een absolute aanrader voor diegenen die geen zin hebben in overvolle vliegtuigen of automarathons van twee dagen naar het zuiden van Europa.

Goede adres
Mocht uw interesse inmiddels zijn gewekt, dan bent u bij in de Bibliotheek aan het goede adres voor een veelheid aan boeken over reizen in Nederland. Natuurlijk bent u ook welkom in ‘Kamer 5’ op niveau 3 van onze bibliotheek, onze zogenaamde ‘Reiskamer’, waar al onze boeken over reizen in binnen- en buitenland bij elkaar staan.

Auteur

Rubrieken Algemeen

Trefwoorden

Reageren

2 thoughts on “Vakantie in eigen land

  1. […] mijn vorige Blogpostje schreef ik over vakanties in het binnenland. Een groot voordeel hiervan is de betrekkelijk korte reistijd naar de plaats van bestemming. De […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA