BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

30 juli 2014 @ 12:48 door | 2 reacties

De LuisterBieb bevat brede collectie

In mijn vorige Blogpostje schreef ik over vakanties in het binnenland. Een groot voordeel hiervan is de betrekkelijk korte reistijd naar de plaats van bestemming. De kinderen op de achterbank blijven dan nog redelijk rustig en fit voordat de eindbestemming wordt bereikt.

Audioboeken
Mocht u toch van plan zijn wat langer te reizen dan is de nieuw ontwikkelde Luisterbieb een erg fijne uitkomst. De Luisterbieb bevat een brede collectie ingesproken audioboeken; van thrillers, literaire titels tot kindertitels. Voor een ieder wat wils dus. Ook ideaal om lekker luierend op het strand of op de camping te beluisteren. Waar en wanneer u maar wilt. Zo’n 60.000 mensen gingen u inmiddels voor en beluisterden samen ongeveer 90.000 boeken. We mogen dus spreken van een groot succes.

Ingesproken
De collectie is gevarieerd: van Isa Hoes die haar eigen boek ‘Toen ik je zag’ insprak tot het boek ‘Vlammen’ van de best beluisterde bekende schrijfster Suzanne Collins. Ook voor kinderen is er veel plezier te beleven aan deze nieuwe app. Denk maar eens aan het ingesproken zeer bekende prachtige boek ‘Puk van de Petteflet’ van Annie M.G. Schmidt of het spannende ‘Ooggetuigen’ van Carry Slee.

Hoe werkt het?
De app gratis te downloaden via de App Store of via Google Play en is eenvoudig in gebruik. Zelfs voor een tamelijke digibeet als ik zelf was het binnen een zucht voor elkaar. Je downloadt eenmalig het gewenste luisterboek.  Het gedownloade boek wordt opgeslagen op je smartphone of tablet. Je start het verhaal en al genietend is het luisteren geblazen. Kijk voor meer informatie op www.luisterbieb.bibliotheek.nl of bekijk de instructievideo.

Ik wens u heel veel luisterplezier toe deze zomer en daarna.

Auteur

Rubrieken Dienstverlening

Trefwoorden ,

Reageren

2 thoughts on “De LuisterBieb bevat brede collectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA