BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

8 juli 2014 @ 10:07 door | 1 reactie

Zomersluiting Bibliotheek Souburg

Deze zomer sluit ons filiaal in Souburg  voor drie en een halve week. Van woensdag 23 juli tot en met zondag 17 augustus hebben de collega’s van de bibliotheek in  Souburg vakantie. Dat betekent natuurlijk niet dat u niets kunt lenen en lezen!

Andere bibliotheken
De bibliotheken in Vlissingen en Middelburg bieden een goed alternatief en een leuke afwisseling als u rond wilt struinen tussen de collecties.

Afhaallocaties
Een andere mogelijkheid is om boeken, dvd’s of cd’s te reserveren via de catalogus. Reserveren uit Zeeuwse bibliotheken is gratis. U kunt het materiaal laten bezorgen bij een afhaalpunt bij u in de buurt. Voor de inwoners van Souburg is dat wellicht de Jumbo aan het Oranjeplein.

Inleverbus
Om ervoor te zorgen dat u ook tijdens de zomersluiting een nieuwe dosis leesvoer kunt meenemen, is het prettig en soms zelfs noodzakelijk, eerst wat materialen in te leveren. Dit kan, net als vorig jaar, in de brievenbus van Bibliotheek Souburg. Op dit moment wordt er gedacht aan het vergroten van de bus zodat zelfs de grootste en dikste boeken erdoor heen kunnen. Ook na de zomersluiting willen we u deze dienst blijven aanbieden zodat u buiten openingsuren materiaal kunt inleveren.

Flyer
Ook als het bibliotheekgebouw niet geopend is, kunt u volop gebruikmaken van onze diensten! Zo kunt u altijd e-books lenen of lezen op uw tablet of smartphone via de gratis VakantieBieb-app. Bekijk het allemaal in onze speciale flyer over Vakantielezen. De flyer ligt bij de balies in de bibliotheken en de leerlingen van de Vlissingse basisscholen met een bibliotheek op school ontvangen de flyer deze week op school.

 

Auteur

Rubrieken Algemeen, Dienstverlening

Trefwoorden ,

Reageren

One thought on “Zomersluiting Bibliotheek Souburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA