BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

13 augustus 2014 @ 14:03 door | 3 reacties

‘Lessen’ zomerschool achter de rug

Ik heb beloofd een vervolg te schrijven over de zomerschool….

Quiz
Inmiddels zijn de lessen achter de rug. Alhoewel er van les niet echt gesproken kan worden. Ik had een quiz gemaakt met 20 vragen, over de mediatheek, soorten boeken, het kiezen van boeken, etc. Deze quiz heb ik samen met mijn collega Krijn gedaan. De leerlingen vonden hem leuk en leerzaam! Na afloop van de quiz hebben de leerlingen allemaal nog een boekenlegger mogen maken, altijd makkelijk! Ook kregen ze een ‘echt’ diploma, welke ze kunnen vouwen tot een biebvlieg.

Donderdag 7 augustus is alweer de laatste dag van de zomerschool, hierover zal mijn collega Inge een stukje schrijven. De leerlingen hebben de afgelopen periode gewerkt aan een toneelstuk en deze is bij de afsluiting te zien.

Boeken lezen
De leerlingen hoeven zich de laatste twee weken van de vakantie niet te vervelen. Afgelopen donderdag hebben ze een lijstje mogen invullen met titels van boeken welke ze graag willen lezen. Van dit lijstje heb ik minimaal één boek voor ze klaarliggen zodat ze kunnen lezen tot de school weer begint. Wat de kinderen zoal lezen? ‘Het leven van een loser’, ‘Geronimo Stilton’, ‘Dagboek van een Muts’ en niet te vergeten ‘Donald Duck‘.

Auteur

Rubrieken Educatie, Overige

Trefwoorden , ,

Reageren

3 thoughts on “‘Lessen’ zomerschool achter de rug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA