BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

24 december 2014 @ 16:55 door | 2 reacties

Spelletjesmiddag speel-o-theek

Vrijwilligers van Speel-o-theek Het Speelhuis in Oost-Souburg organiseren op woensdag 14 januari 2015 van 14.00 tot 16.00 uur een spelletjesmiddag. Deze middag is gratis toegankelijk voor jongens en meisjes van 3 tot 10 jaar.

Wat we gaan doen? Dat blijft nog even geheim, dan is het extra spannend! Het belooft in ieder geval een heerlijk middagje spelen te worden. Kom jij ook?
Je bent van harte welkom! Het enige wat je mee moet nemen is een goed (spelletjes) humeur.

Opgeven
Bij de balie in de bibliotheek kun je een inschrijfformulier meenemen. Opgeven kan tot 5 januari via mail: balie@spui.nl of telefonisch: 0118-467345.

Speelgoed lenen
Speelgoed van de speel-o-theek lenen kan tijdens de openingstijden van de bibliotheek, op vertoon van een bibliotheekpas. Kinderen van 0 tot 18 jaar krijgen van de bibliotheek een gratis jeugdpas. Er kunnen maximaal tien items op een pas worden geleend, inclusief (luister) boeken en dvd.

De kosten voor het lenen van speelgoed zijn 0,20 cent per item per dag. Dit kan bij inlevering van de geleende materialen worden voldaan. Er is speelgoed te leen vanaf de leeftijd van enkele maanden tot 12 jaar en ouder.

Aanbod
De speel-o-theek heeft een zéér gevarieerd aanbod, bestaande uit onder andere: ontwikkelingsspeelgoed voor de kleintjes, spellen, puzzels, constructiespeelgoed, muziekinstrumentjes en verkleedkleding. Leuk om eens op een koude winterzondag een ouderwetse spelletjesmiddag te houden!

Voor vragen over het speelgoed, helpen de bibliotheekmedewerkers aan de balie je graag.

 

Reageren

2 thoughts on “Spelletjesmiddag speel-o-theek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA